Η απόλυτη ποδηλατική εμπειρία από το 1999... Μέχρι σήμερα!

ΡΟΔΗΛΙΟΣ

ΡΟΔΗΛΙΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ

Ο «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» ποδηλατικός όμιλος Ρόδου, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1999 με στόχο τη σωματική και πνευματική καλλιέργεια μέσα από τον αθλητισμό. Ο κυριότερος σκοπός και στόχος του σωματείου μας είναι να μοιραστούμε την αγάπη μας για το άθλημα της ποδηλασίας.
Σταθερά κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως η κορυφαία ποδηλατική ομάδα στη βαθμολογία της Ε.Ο.Π, ο σύλλογος μας συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, τοπικά πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες ενώ παράλληλα διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κάθε χρόνο καθώς και δυο διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες α) International Rhodes Grand Prix 1.2 β) International Tour of Rhodes 2.2 με συμμετοχές από κορυφαία ποδηλατικά σωματεία παγκοσμίως που δίνουν το καθιερωμένο ποδηλατικό τους ραντεβού στο νησί της Ρόδου, προβάλλοντας την ποδηλασία στην Ελλάδα.
Επίσης, ο σύλλογος είναι εγγεγραμμένος στην Ε.Ο.Π και κατέχει αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α με όλα τα παρεχόμενα προνόμια όπως ορίζει η νομοθεσία για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τμήμα της αγωνιστικής ποδηλασίας (εισαγωγή σε ΑΕΙ/ΑΣΑΕΔ).
Η προπονητική ομάδα πλαισιώνεται από εγκεκριμένους εκπαιδευτές ποδηλασίας, πλήρως καταρτισμένη και αφοσιωμένη στην εκπαίδευση των παιδιών σε όλο το φάσμα της ποδηλασίας (mountain bike, δρόμου, πίστας).

Ομαδικοτητα 0
Διασκεδαση 0
Σωματικη και Πνευματικη Καλλιεργεια 0
Αθληση 0
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Προπονητης

Κωνσταντινος Πανταζης

Βοηθος προπονητη

Αναστασιος Μανουκιαν

Βοηθος προπονητη

Δημητρα Παταπη