Πανετοιμη η Ροδος για το Πανελληνιο ποδηλασιας

Πανετοιμη η Ροδος για το Πανελληνιο ποδηλασιας

Μπορεί η αναβολή των αγώνων μέσα στον Απρίλη από την ΕΟΠ να έχει επηρεάσει τη διοργάνωση για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, όμως οι συνδιοργανωτές είναι σε θέση να τη φιλοξενήσουν όποτε αποφασιστεί.

Η ανακοίνωση από την ΕΟΠ για την αναβολή όλων των ποδηλατικών αγώνων μέσα στον Απρίλη εξαιτίας του κορωνοϊού, επηρεάζει φυσικά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων που ήταν να γίνει στη Ρόδο από 24 έως 26 του μήνα αυτού.

Από την πλευρά της όμως η ομοσπονδία, όπως και οι περισσότερες στην Ελλάδα, θα κάνουν ό, τι μπορούν, όταν και θα επανέλθουμε στην …κανονικότητα, ώστε να μην χαθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα και άλλες σημαντικές διοργανώσεις.

Ο Ροδήλιος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίους ως συνδιοργανωτές έχουν άλλωστε μεριμνήσει και είναι καθ’ όλα έτοιμοι για να φιλοξενήσουν τον αγώνα αυτό, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό υπάρχουν με την εμπειρία και των διεθνών αγώνων στο νησί, όπως επίσης η πρόβλεψη για τις μετακινήσεις και τη φιλοξενία των αποστολών χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτή η διοργάνωση είναι άλλωστε μια κατάκτηση για την ποδηλασία μας, αφού είχε να γίνει πανελλήνιο πρωτάθλημα στο νησί εδώ και σαράντα χρόνια και αποτελεί άλλη μια ευκαιρία για την ανάδειξη μιας περιοχής που συμβάλλει και αναπτυξιακά με την ανάδειξη σημαντικών αθλητών-αθλητριών τα τελευταία χρόνια.

 

Πηγή: rodiaki.gr

No Comments

Reply