Ποδηλασια: Σπουδαια διακριση για τον Ροδηλιο

Ποδηλασια: Σπουδαια διακριση για τον Ροδηλιο

Ο ποδηλατικός όμιλος Ροδήλιος, την Δευτέρα 10 Αυγούστου επισκέφτηκε το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να του προσφέρουν το μετάλλιο της ομάδας τους που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό πίστας. Ως ένδειξη τιμής και ευχαριστίας για την βοήθεια που παρείχε ο οργανισμός στον όμιλο. Η παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την σημερινή εξέλιξη τους.

Τον πρόεδρο επισκέφτηκαν οι αθλητές:

Σταμάτης Σαββάκης, Ιωάννης Μπιλιάς, Ιάκωβος Κούρος, Ιωάννης Μιαούλης, Κυριάκος Παπασταματάκης μαζί με τον προπονητής τους, Αναστάσιο Μανουκιάν και τον πρόεδρο Κ. Ιωάννη Παπασταματάκη.

Μίλησαν για την σημαντικότητα του πανελλήνιου αγώνα ποδηλασίας δρόμου που διοργανώθηκε στο νησί μας στις 24-26 Ιουλίου, μετά από 40 Χρόνια και πως ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για τους ροδίτες αθλητές να αγωνιστούν στο τόπο τους.

Η πραγματοποίηση του πανελλήνιου αγώνα στο νησί οφείλετε στην βοήθεια κ. Κολιάδη Αλέξανδρου πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και του ποδηλατικού ομίλου Ροδήλιου, μία οργάνωση υψηλών προδιαγραφών με πολλούς να δηλώνουν των θαυμασμό τους.

Η ομάδα του Ροδήλιου ξεχώρισε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας το περασμένο Σαββατοκύριακο καταλαμβάνοντας τη πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων.

Ο Ροδήλιος επέστρεψε στο νησί με 7 φανέλες και 12 μετάλλια. Οι ασταμάτητες προπονήσεις , το πάθος των αθλητών και η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε και είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους, Κώστας Πανταζής και Αναστάσιος Μανουκιάν.

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε πάντα πρωταθλητές!

 

Πηγή: novasports.gr

No Comments

Reply