Ο Ροδηλιος δωρισε στον Αλ. Κολιαδη το μεταλλιο των αθλητων του

Ο Ροδηλιος δωρισε στον Αλ. Κολιαδη το μεταλλιο των αθλητων του

Ο Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Η συνάντηση έγινε την περασμένη Δευτέρα (10/08) και σκοπός της ήταν να προσφέρουν το μετάλλιο της ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό πίστας, ως ένδειξη τιμής και ευχαριστίας για την βοήθεια που παρείχε ο Οργανισμός στον σύλλογο. Η παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία του Ροδήλιου.

Τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ επισκέφτηκαν οι αθλητές: Σταμάτης Σαββάκης, Ιωάννης Μπιλιάς, Ιάκωβος Κούρος, Ιωάννης Μιαούλης, Κυριάκος Παπασταματάκης μαζί με τον προπονητής τους, Αναστάσιο Μανουκιάν και τον πρόεδρο Κ. Ιωάννη Παπασταματάκη.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Ροδήλιου έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, καταλαμβάνοντας τη 1η θέση στην κατηγορία εφήβων.

Ο Ροδήλιος επέστρεψε στο νησί της με 7 φανέλες πρωταθλητή και 12 συνολικά μετάλλια, ένα ακόμα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους, Κώστα Πανταζή και Αναστάσιο Μανουκιάν.

Οι εκπρόσωποι του Ροδήλιου μίλησαν επίσης με για την σημαντικότητα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου που διοργανώθηκε στην Ρόδο 24-26 Ιουλίου 2020, μετά από 40 χρόνια, διοργάνωση που ολοκληρώθηκε μ’ επιτυχία, χάρις την συνεργασία του προέδρους του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρου Κολιάδη και του Ροδήλιου, μία οργάνωση υψηλών προδιαγραφών με πολλούς να δηλώνουν των θαυμασμό τους.

 

Πηγή: podilasia.sports3.gr

No Comments

Reply