Το ευχαριστω του Ροδηλιου

Το ευχαριστω του Ροδηλιου

Το ”ευχαριστώ” από το…Ροδήλιο!

Το τριήμερο 24-26 Ιουλίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με συνδιοργανωτές τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και τον Ροδήλιο Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου, διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων σε Ατομική Χρονομέτρηση και Αντοχή.

«Νιώθω ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Ρόδος και η Ελληνική Ποδηλασία, βγήκαν πολλαπλά κερδισμένοι από αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που ομολογουμένως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν οι 132 αθλητές από 38 σωματεία της Ελλάδας, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την ανάληψη της πρωτοβουλίας της διοργάνωσης. Χάρις στη συντονισμένη δράση και τη συνεργασία όλων πετύχαμε το στόχο μας: την τεράστια προβολή της Ρόδου.
H επιτυχία της διοργάνωσης αποτυπώνεται στα σχόλια των Μ.Μ.Ε καθώς και στα δεκάδες συγχαρητήρια που δέχομαι καθημερινά, συγχαρητήρια που δεν ανήκουν στο Ροδήλιο προσωπικά, αλλά σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, τους ανθρώπους, τους εθελοντές, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε γιορτή, αποδεικνύοντας στην πράξη τον αθλητικό πολιτισμό των νησιωτών. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσουμε και να εξάρουμε και τη συμβολή των ανθρώπων από τον Ροδήλιο και Ιβίσκος , οι οποίοι ανέλαβαν την υποχρέωση να φέρουν εις πέρας αυτή τη σημαντική για το νησί μας διοργάνωση.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της Exis SPORT EVENTS που δούλεψαν για τον σκοπό αυτό. Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης την διεύθυνση του ξενοδοχείου Doreta Beach Resort & Spa και που βρίσκεται στον Θεολόγο Ρόδου για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του, την Euromerican, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκάνησου και το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε προς τις εταιρείες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μια ακόμη φορά, στηρίζοντας την διοργάνωση και τους αθλητές, καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε που προέβαλαν τη διοργάνωση και τη Ρόδο.
Συγχαρητήρια οφείλουμε να απευθύνουμε σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την καλή αγωνιστική παρουσία, ιδιαίτερα στους πρωταθλητές για την κατάκτηση του τίτλου. Ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε, με την ανάθεση της διοργάνωσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Ρόδο και στο Ροδήλιο καθώς και την άρτια καταρτισμένη αγωνόδικη επιτροπή για την επιτυχή έκβαση αγώνων και αποτελεσμάτων.
Κερδίσαμε το στοίχημα και πιστεύω ότι ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα. Η επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, αυτή η ιδανική συνεργασία θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας και για το μέλλον!».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επέστρεψε στη Ρόδο έπειτα από 40 χρόνια!

Φωτογραφίες

No Comments

Reply